duminică, 10 martie 2013

Planuri de vacanta: Mykonos

Vila Margarita 5*
Este o vila in stilul specific Grecesc al Cicladelor, construita in 2009 cu o suprafata de 145 mp, cu 3 dormitoare, ceea ce inseamna ca pot sta lejer pana la 6 persoane. La parter: living cu canapea pentru 1 persoana, bucatarie (complet utilata) & loc pt luat masa, baie cu dus si wc. Din living se iese intr-o terasa care are vedere catre mare. Un dormitor cu 1 pat pentru 1 persoana. La etaj se gaseste un alt dormitor mai mare cu 1 pat matrimonial pt 2 persoane, cu baie (cada) si wc. Din dormitor se iese intr-o alta terasa mobilata cu vedere catre mare. Inca un dormitor cu pat dublu, baie (cada) si wc. Vila dispuna de w-lan, aer conditionat si locuri de parcare.
Distante: - plaja: cca 500m - magazine: cca 500m - taverne: cca 1,5km - aeroport: cca 6km (de vara asta exista 1 zbor direct / saptamana din Bucuresti) - port: cca 6 km
Cat costa? :) Pai nu mi se pare mult: in sezon de varf, adica 01 iul - 31 aug, costa 229 eur / noapte. Iar daca mergi in iunie sau in septembrie, te costa 175 eur / noapte. Pe vila, nu pe persoana. :)
Vorbesc "din carti" acum, adica de pe "www.jassu.de", insa sper ca in toamna sa ma intorc cu pareri si fotografii personale. Pana atunci, las fotografiile de pe jassu.de sa va vorbeasca. Eu... visez deja la vacanta din toamna! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Holland : I find you just as wonderful, every time

Haarlem Ancient buildings, cobbled streets & winding waterways, the medieval city of Haarlem is one of the most photogenic destin...